NIEUW OP HILTI ONLINE?Ontdek de voordelen van onze webshopRegistreer nu

Snoerloze boorhamers SDS-Plus

Ontdek alle snoerloze SDS boor- en beitelgereedschappen op 22V en 36V van Nuron in de gewichtsklasse van 2 tot 4 kg voor dagelijks constructiewerk

Ontdek alle snoerloze SDS boor- en beitelgereedschappen op 22V en 36V van Nuron in de gewichtsklasse van 2 tot 4 kg voor dagelijks constructiewerk More information: Onze snoerloze oplossingen
TE 2-22 snoerloze boorhamer Compact en lichtgewicht SDS Plus accu boorhamer met pistoolgreep geschikt voor bovenhoofds boren (Nuron accuplatform)
TE 4-22 snoerloze boorhamer Compacte SDS Plus accu boorhamer met de beste gewicht/prestatieverhouding voor bovenhoofds boren (Nuron accuplatform)
TE 6-22 snoerloze boorhamer Veelzijdige SDS Plus snoerloze boorhamer met breed boorbereik, beitelfunctie en snelspanboorkop (Nuron accuplatform)
TE 30-22 snoerloze boorhamer Krachtige snoerloze SDS plus (TE-C) boorhamer met Actieve Vibratie Reductie en Active Torque Control voor boren in beton en beitelwerk (Nuron-accu platform)
Terug naar producten ()
Vergelijk
Producten ()
Een arbeider gebruikt de TE 30-22 voor een bekisting

Ontdek onze SDS Plus boorhamers

De hele dag door boren en beitelen met de flexibiliteit van een machine zonder snoer

Ervaar minder stilstand, meer snelheid, een langere looptijd en minder vermoeidheid tijdens het boren, breken en beitelen in beton of metselwerk dankzij onze SDS snoerloze boorhamers.

En van machines die werken op ons snoerloos Nuron-platform mag u zelfs verwachten dat ze nog krachtiger zijn en langer werken dan ooit.

Haal meer uit onze SDS Plus boorhamers

Meer flexibiliteit

Wij hebben voor u de perfecte snoerloze boorhamer en hoogperformante accessoires om u uit de nood te helpen of u nu de hele dag door gaten boort voor ankers of wapeningen of beitelt op moeilijk te bereiken plaatsen.

Meer productiviteit

Werk veiliger en minder vermoeid dankzij onze lichtere machines met functies zoals Active Vibration Reduction (AVR) en Active Torque Control (ATC) voor meer controle en veiligheid.

Meer gebruiksgemak

Optimaliseer uw machinepark door alle snoerloze machines met onderling uitwisselbare accu’s te laten werken op een enkel platform: met het 22V Nuron-systeem beschikt u over meer vermogen dan platformen met snoer, op gas of met meer volt.

Een arbeider boort bovenhoofds met een TE 4-22 voor het bevestigen van een leiding door middel van installatiesystemen, met een SL 2-22 lamp in de achtergrond

Het juiste vermogen voor iedere klus

Voor alles, van bovenhoofds boren tot correctief beitelen

Onze flexibele snoerloze boorhamers leveren de prestaties die u nodig heeft, waar en wanneer u maar wilt. Voer repetitieve bovenhoofdse boor- en beiteltaken uit met een compacte boorhamer, of boor door basisplaten en licht staalwerk met een zwaardere machine.

Voor nog betere prestaties kunt u kiezen voor onze boorhamers op het snoerloze 22 V Nuron-platform.

Een arbeider boort in beton met de veilige en hoogperformante boorhamer TE 6-22 en TE DRS-4/6

Minder vermoeiend en veiliger

Meer controle, minder trillen en een kleiner risico op een terugslag

Om uw arbeiders te beschermen tegen letsels en om vertragingen op de werf tegen te gaan, zijn onze duurzame SDS Plus boorhamers uitgerust met Active Vibration Reduction (AVR) en Active Torque Control (ATC). AVR kan de trillingen met tweederde verminderen terwijl Active Torque Control (ATC) helpt te voorkomen dat machines gevaarlijk beginnen tollen wanneer ze verborgen objecten raken.

Bovendien kunnen onze stofzuigsystemen nagenoeg al het stof verwijderen zodat uw werf nog veiliger en comfortabeler wordt.  

 

Een boorhamer boort door beton

Geavanceerde boorhamer

Een baanbrekend verhaal krijgt vervolg met de TE 30-22

Een halve eeuw geleden stonden we al mee aan de wieg van de moderne boorhamer en dat verhaal blijft doorgaan met de baanbrekende TE 30-22.

De TE 30-22 is een echte allrounder met betere grip dan ooit die werkt op het snoerloze Nuron-platform. Met de 22 V Nuron-accu’s is de machine even krachtig als een machine met snoer. Bovendien heeft hij een uitzonderlijke looptijd en is hij flexibel. Het resultaat? Uren probleemloos boren, beitelen, schaven en breken.

en tegel wordt verwijderd met de veelzijdige SDS Plus boorhamer TE 6-22

Accessoires speciaal ontworpen voor uw machine

Werk sneller en langer met de juiste boren en beitels

U haalt zelfs nog betere resultaten met uw SDS boorhamer wanneer u hem combineert met een accessoire speciaal ontworpen voor deze machine.

Om sneller te boren door beton, baksteen, metselwerk en wapening, hebben onze TE-CX hamerboren een carbide punt met meerdere snijkanten en een geavanceerde geometrie. Bij verankering wint u veel tijd en haalt u consistentere resultaten wanneer u gebruik maakt van onze TE-CD holle boor, die in één keer boort en schoonmaakt. En wat beitelen, sleuven, polijsten en schaven betreft, zijn onze beites ontworpen om lang en doeltreffend te werken.

Stel zelf uw snoerloze kit samen

Kies de snoerloze boorhamer die u wilt met de accessoires die u nodig heeft.

Probeer onze selectietool voor snoerloze machines

In overeenstemming met de OSHA-normen

Voor een veiligere, nagenoeg stofvrije werf kunt u onze snoerloze SDS Plus boorhamers combineren met een stofzuigsysteem zoals de DRS 4-A of DRS 6-A met HEPA-filter, of een snoerloze VC 10 stofzuiger. 

Koop onze stofzuigers en andere stofzuigsystemen

Verlaag uw machinekosten

Dankzij onze Fleet Management-service worden uw machinekosten gedekt door een vaste maandelijkse bijdrage. Vermijd zware investeringen door enkel de machines te nemen die u nodig heeft.

Meer informatie over Fleet Management
Log in om verder te gaan