NIEUW OP HILTI ONLINE?Ontdek de voordelen van onze webshopRegistreer nu

Snoerloze slijpers

Slimme veiligheidsfuncties, snellere zaagsneden en langere levensduur van de accu: ontdek hier hoe de revolutionaire snoerloze haakse slijpers van Nuron uw bedrijf kunnen helpen

Slimme veiligheidsfuncties, snellere zaagsneden en langere levensduur van de accu: ontdek hier hoe de revolutionaire snoerloze haakse slijpers van Nuron uw bedrijf kunnen helpen More information: Opleiding veiligheid en gezondheid Al onze innovaties
GTB 6X-22 Snoerloze buizenslijper Snoerloze buizenslijper met verschillende snelheden met verbeterde prestaties en accuduur om buismetalen te slijpen en af te werken (Nuron-accuplatform)
GFB 6X-22 Snoerloze bandvijl Snoerloze bandvijl met verschillende snelheden met verbeterde prestaties en batterijduur om metalen te slijpen en af te werken (Nuron-accuplatform)
GPB 6X-22 Snoerloze polijstmachine Snoerloze polijstmachine met verschillende snelheden met verbeterde prestaties en accuduur om metalen te slijpen en af te werken (Nuron-accuplatform)
GDG 6-22 Snoerloze matrijsslijper Snoerloze matrijsslijper met regelbare snelheid, met krachtige borstelloze motor en extra werktijd voor metaalbewerking en architecturale metaalbewerking (Nuron-accuplatform)
AG 4S-A22 Snoerloze haakse slijper 22V snoerloze haakse slijper met elektronische snelheidsregeling en borstelloze motor voor dagelijkse zagen en slijpen met schijven tot 125 mm of 5" diameter
GDG 6-A22 accu-vlakslijper Accu-vlakslijper met variabele snelheid en hoogwaardige koolborstelloze motor voor metaalconstructie en metaalwerk in architectuur
Terug naar producten ()
Vergelijk
Producten ()
Een arbeider snijdt met een haakse slijper in een wapening en maakt vonken

Ontdek onze snoerloze haakse slijpers

Slijpen, snijden en afwerken met draagbare, krachtige machines

Wist u dat u ook zonder verlengkabel alle dagen metaal, beton en steen kunt slijpen? Wij hebben de oplossing. Onze snoerloze haakse slijpers bieden namelijk indrukwekkend veel kracht, unieke veiligheidskenmerken, een comfortabele hantering en veel flexibiliteit ongeacht waar u werkt.

Met ons nieuwe snoerloze Nuron-platform krijgt u zelfs een machine die nog sneller, veiliger en intelligenter is voor nog meer productiviteit op de werf.

De vele voordelen van een snoerloze haakse slijper

Flexibiliteit en kracht

Geen stopcontact? Geen probleem. We hebben een snoerloze slijper voor elke taak, van het snijden en slijpen van metalen tot minerale materialen.

Veilig en duurzaam

Stilstand betekent verlies. We bouwen niet enkel machines die lang meegaan maar ook ergonomische kenmerken en veiligheidsfuncties hebben om vermoeidheid en letsels tegen te gaan.

Volledig compatibel met ons platform

Onze snoerloze slijpers werken op de accu’s die u reeds gebruikt. Of maak kennis met Nuron. Ons uitgebreid 22 V accuplatform voor meer kracht, een langere looptijd en ingebouwde diagnoseapparatuur.

Een arbeider slijpt metaal op een werkbank met behulp van de snoerloze haakse slijper AG 4S-22.

Meer slijpers, meer opties

Ons aanbod aan snoerloze haakse slijpers is geschikt voor nagenoeg alle toepassingen

De compacte AG 4S-22 heeft een variabele snelheidsregelaar zodat u snel door metalen, minerale materialen en tegels kan snijden om vervolgens aan lagere snelheid te zorgen voor een mooie afwerking. Dit is een winner, elke dag opnieuw.

Voor zwaardere toepassingen zoals het snijden van ijzeren buizen, het slijpen van steunpanelen en het inkepen van stalen balken is er de AG 6D-22 die hogere snelheden haalt en meer kan snijden per acculading dan andere 22 V slijpers met grotere en zwaardere accu’s. Deze prestaties kunnen vergeleken worden met die van een machine met snoer.

Een arbeider snijdt beton met de AG 6D-22 haakse slijper met stofzuigsysteem

Meer veiligheid en comfort

Machines die u helpen meer te bereiken met minder inspanning

Onze snoerloze haakse slijpers zijn lichter en compacter waardoor ze eenvoudiger vast te houden zijn, wat zorgt voor precieze controle en minder vermoeidheid zeker in kleine, onhandige ruimten. Bovendien helpt onze Active Torque Control (ATC) om een gevaarlijke terugslag te vermijden wanneer de schijf blokkeert.

Een vergrendelstand kan u het leven eenvoudiger maken, maar is niet altijd even veilig. Daarom zijn onze nieuwste snoerloze haakse slijpers uitgerust met dodemansknop om worstcasescenario’s te vermijden.

Een arbeider snijdt een wapening met de snoerloze haakse slijper AG 6D-22
Een arbeider snijdt een wapening met de snoerloze haakse slijper AG 6D-22

Veiliger en slimmer slijpen

G 6D-22: innovatieve veiligheidsfuncties en optimale prestaties dankzij Nuron

Haakse slijpers kunnen onvoorspelbaar zijn als ze vastlopen, waarbij er een terugslag kan zijn in alle mogelijke richtingen. Om u te beschermen tegen letsels is de AG 6D-22 uitgerust met 3D-ATC, waardoor de machine stopt met draaien wanneer hij plots de werkzone verlaat. En wanneer u uw hand wegneemt van de machine komt deze zelfs onmiddellijk tot stilstand dankzij de SensTech-functie. 

Als onderdeel van het uitgebreide Nuron-platform geeft de ingebouwde diagnoseapparatuur u ook info over de status van de accu terwijl de gegevensgestuurde services helpen om de stilstandtijd te reduceren en uw productiviteit te verhogen.

Schijven voor haakse slijpers

Wij hebben een schijf voor elke klus

Met de juiste accessoires kan u een snoerloze haakse slijper omtoveren tot een van de meest veelzijdige machines op de werf. Snijden en slijpen met schuurschijven, metaal ontbramen met een vezelschijf, slijpen of polijsten met een lamellenschijf en zelfs verf en roest verwijderen met een staaldraadborstel.

Onze schuurschijven, verkrijgbaar in verschillende afmetingen en diktes, zijn zo verlijmd en gecoat dat ze sneller snijden en langer meegaan.

Stel zelf uw kit samen

Kies de machine die u wilt met de accessoires die u nodig heeft. Stel zelf uw kit samen met een snoerloze haakse slijper en kies daarbij uit tientallen machines die werken op diverse spanningen en platforms.

Probeer onze selectietool voor snoerloze machines

In overeenstemming met de OSHA-normen

Een nagenoeg stofvrije werf is beter voor u en uw machines. Sluit uw slijper aan op een VC 10 snoerloze stofzuiger voor meer comfort en een langere levensduur van de machine.

Koop onze stofzuigers en andere stofzuigsystemen

Verlaag uw machinekosten

Dankzij onze Fleet Management-service worden uw machinekosten gedekt door een vaste maandelijkse bijdrage. Vermijd zware investeringen door enkel de machines te nemen die u nodig heeft.

Meer informatie over Fleet Management
Log in om verder te gaan