NIEUW OP HILTI ONLINE?Ontdek de voordelen van onze webshopRegistreer nu

Roterende lasers

Ontdek hoe onze roterende waterpaslasers zijn ontworpen om robuust en gemakkelijk in het gebruik te zijn bij langeafstandsnivellering, uitlijning, haaks maken en hellingtaken

Ontdek hoe onze roterende waterpaslasers zijn ontworpen om robuust en gemakkelijk in het gebruik te zijn bij langeafstandsnivellering, uitlijning, haaks maken en hellingtaken
Terug naar producten ()
Vergelijk
Producten ()
Laser rotatif d'extérieur

OUTDOOR LASERS VOOR ALLE WERVEN

De roterende Hilti PR 30-HVS A12 en PR 2-HS A12 lasers van Hilti

Nauwkeurig en robuust, water- en vuilafstotend en kunnen een val van een hoogte van 1 m weerstaan!

De roterende laser is een zeer populair gereedschap voor professionals in de bouwsector, omdat het onmisbaar is voor alle horizontale en verticale nivellerings- en uitlijningswerkzaamheden, zowel binnen als buiten.

De roterende nivelleerlaser, een veelzijdig werktuig bij uitstek, kan worden gebruikt op verschillende soorten werven: funderingen, plaatsing van scheidingswanden, plaatsing van verlaagde plafonds en raamwerken, plaatsing van elektriciteitskasten, overbrengen van hoeken, enz.

Voor gebruik op de werf bieden wij een reeks handige, krachtige en duurzame roterende lasers met uitstekende nauwkeurigheid. 

Lasers rotatifs de chantier Hilti

Langs buiten sterk, van binnen intelligent.

Bestendigheid

De PR 30-HVS A12 en PR 2-HS A12 zijn bestand tegen water, vuil en stof. Een val van 1 m op eender welke kant en 1,5 m vanaf het statief is geen enkel probleem. Het product heeft een gepatenteerde behuizing in mineraalverbindingen die de gevoelige waterpasonderdelen intact houdt. Een intern chokdempingssysteem vermindert de trillingen aanzienlijk.

Hiermee garanderen we u de grootste nauwkeurigheid en de beste nivelleringstijd in zijn klasse zoals u gewoon bent van Hilti.

Snel en eenvoudig

Koppel uw roterende laser van Hilti aan een zender-ontvanger  en u beschikt meteen over een snel en betrouwbaar systeem voor een heleboel taken zoals

  • het overbrengen van referentiehoogtes
  • het nivelleren van bekisting
  • het uitzetten van digitale of mechanische hellingen
  • verticaal uitlijnen
  • enz.

 

Altijd klaar voor actie

De Cordless Power Care (CPC) Hilti batterijen bevatten één van de meest geavanceerde technologieën die momenteel beschikbaar zijn  voor lithium-ionbatterijen.

Door een hogere dichtheid van de cellen en intelligente software is een individuele monitoring en aansturing van elke afzonderlijke cel mogelijk om de batterij te beschermen tegen oververhitting.

Met de Hilti CPC leveren uw PR 30-HVS A12 en uw PR 2-HS A12 niet enkel optimale prestaties, maar zijn deze ook snel weer opgeladen.

Een laadtijd van slechts 15 minuten om een volledige dag van 8 uur te kunnen werken.

Schokbestendig ontwerp voor meer robuustheid

Een helm dragen op een bouwwerf is een noodzaak en evidentie. Waarom zou dat niet gelden voor uw meest nauwkeurige gereedschap?

De nieuwe PR 30-HVS A12 en PR 2-HS A12 krijgen nu naast hun robuuste behuizing en vier schokabsorberende handvatten een volledig nieuwe kopbescherming.

Roterende laser: hoe een constructie-as uitlijnen?

Onze diensten voor uw outdoor lasers

Fleet Management Hilti

Fleet Management

Wij beheren uw werktuigen, dus u kan uw zaken beheren.

Meer informatie
Kalibratieservic

Kalibratieservice

De meettoestellen van Hilti zijn robuust. U kunt ze altijd perfect gekalibeerd houden met de Hilti kalibratieservice.

Meer informatie
Hilti Tool Service

Hilti Tool service

Hersteld binnen de 3 dagen, anders wordt er niks aangerekend. Wij halen uw machine bij u, op uw locatie of bij een Hilti-winkel op en leveren de gerepareerd machine op het adres naar uw keuze.

Meer informatie

ONZE DIENSTEN SPECIAAL VOOR UW OUTDOOR LASERS

Log in om verder te gaan