Redenen om achteraf aangebrachte wapening te gebruiken

Achteraf aangebrachte wapening: sterk en gemakkelijk te plaatsen

Hilti post-installed rebar applications

Als u muren, platen, pijlers of balken uit wilt breiden, verbinden of verstevigen, kunt u achteraf aangebrachte wapeningssystemen toepassen. Zowel bij nieuwe als bij bestaande constructies. Van woningen tot bruggen. 

Verbindingen van achteraf aangebrachte wapening zijn ankers en staven die worden bevestigd door middel van een hechtingsmiddel, met gebruik van onze Hilti HIT injectie-apparatuur. 

Ze zijn gemakkelijk en snel te gebruiken. Boor een gat, spuit ons Hilti HIT chemisch hechtmiddel in en plaats de stalen wapening.

Onze achteraf aangebrachte wapening zijn  minstens zo sterk als ter plaatse gegoten wapeningsstaven. Dit is bewezen in de testen van European Technical Approvals (TR023). U kunt dus achteraf aangebrachte wapeningsontwerpen gebruiken in uw bouwproject, waarbij u hetzelfde principe toepast als bij ieder ander ontwerp van gewapend beton.

ACHTERAF AANGEBRACHTE WAPENING EN HET HILTI SAFESET-SYSTEEM

Hilti safe set system for safe anchor installation

Achteraf aangebrachte wapeningssystemen zijn daarnaast:

  • bijzonder flexibel,
  • breed toepasbaar,
  • en te gebruiken in ondiepe betonlagen.

Ons Hilti SafeSet™ systeem helpt de installatie van achteraf aangebrachte wapening te versnellen. Hilti SafeSet zuigt stof op tijdens het boren. Zo komt er een minimum aan stof vrij, waardoor het niet langer noodzakelijk is om handmatig het boorgat te reinigen.

Hoe wordt een achteraf aangebrachte wapening geïnstalleerd met Hilti SafeSet

ACHTERAF AANGEBRACHTE WAPENING: WIJ ONDERSTEUNEN U GEDURENDE HET GEHELE PROCES

Hilti PROFIS Rebar design software

Wij helpen u vanaf het moment dat u begint met het ontwerp, tot het leveren van de technologie waarmee het ontwerp gerealiseerd wordt.

Onze PROFIS wapeningssoftware helpt u bij het ontwikkelen van een virtueel ontwerp.

Als u hulp nodig heeft, beschikken wij over deskundigen overal ter wereld die u kunnen voorzien in oplossingen gedurende de gehele ontwerpfase.

Wij hebben jarenlange ervaring met onderzoek op locatie. Daarnaast hebben wij gewerkt aan één van de meest spectaculaire achteraf aangebrachte wapeningsprojecten ter wereld. Wij hebben zelfs geholpen bij het vervangen van delen van de Trevi-fontein in Rome. Dit alles met de technologie van achteraf aangebrachte wapeningstaven.

Gerelateerde Software

Raadpleeg een ingenieur

Hilti post-installed rebar typical applications

Toepassingen

Meer informatie
Hilti post installed rebar HIT-RE 500

Ontwerpcentrum voor wapening

Meer informatie
Hilti jobsite reference post-installed rebar WU Vienna

PRAKTIJKVOORBEELDEN VAN DE BOUWPLAATS

Meer informatie