KROYERS PLADS – KOPENHAGEN DENEMARKEN

Groen bouwen in het hart van het oude centrum van Kopenhagen

Hilti jobsite reference Krøyers Plads Copenhagen Denmark

De Uitdaging

Hilti jobsite reference Krøyers Plads Copenhagen Denmark

Krøyers Plads is een spannend bouwproject in het oude centrum van Kopenhagen, waarvan de geschiedenis teruggaat tot 1747. 

Het is een uitdagend project vanwege de locatie en het historische belang ervan. Het is ook een belangrijk bouwproject omdat het de eerste locatie betreft waar onder de nieuwe strenge Deense richtlijnen, de zogenaamde Nordic Swan of Svanemaerket-codes, gebouwd wordt.

Er bestaan dus strenge regels voor de bouw.

Het project bestaat uit 20.000 m2 kantoren, winkels en woningen. Het geheel moet voldoen aan de Deense BR 15 energie regelgeving en zal een groene uitstraling hebben, met een met vegetatie bedekte gevel en dak.

De oplossing van Hilti

Het voldoen aan de Deense BR 15 energie regelgeving was een grote uitdaging in het kader van groen bouwen. Met behulp van onze  Cleantec-producten, die zijn ontwikkeld om te voldoen aan alle milieu-eisen, waren we prima in staat om te helpen. 

Onze Hilti-ingenieurs gaven advies en voorzagen in technische berekeningen. Onze Hilti HIT-CT 1 Cleantec was uitstekend geschikt voor de achteraf geïnstalleerde wapening. Dit in overeenstemming met de Nordic Swan codes, met een mal-code van 00-3. 

Gerelateerde Software

Raadpleeg een ingenieur