Brandwering voor algemene aannemers en projectmanagers

Bij Hilti kunnen we u ondersteunen met de specificatie en het ontwerp voor passieve brandbeveiligingssystemen.

Hilti firestop for general contractors

We bieden ook baanbrekende producten aan, eenvoudig te gebruiken ontwerpsoftware en technische ondersteuning op locatie, online en over de telefoon. Neem gewoon contact op met uw lokale Hilti-kantoor als u online niet vindt wat u nodig hebt.

Een ruim aanbod aan makkelijk te monteren brandwerende oplossingen

Hilti firestop blocks

We bieden een ruim aanbod aan brandwerende producten voor veel verschillende toepassingen en oplossingen die getest werden volgens de meest strikte internationale normen zoals ASTM en EN.

Onze voorgevormde brandwerende producten kunnen uw productiviteit verbeteren. Ze worden geleverd met brandwerend materiaal aan de binnenkant waardoor u ze eenvoudig en snel monteert, achteraf aanbrengt en inspecteert.

Onze zachte brandwerende stenen kunnen bijvoorbeeld zonder mortel worden geplaatst, zijn eenvoudig te verwijderen en kunnen opnieuw gebruikt worden. Onze brandwerende kabelschijven kunnen rond kabels worden gewikkeld en onze brandwerende manchet op rol kan op elke gewenste lengte worden afgesneden. Gebruik ze voor ingewikkelde buizeninstallaties zoals schuine buisstukken.

Heldere informatie voor eenvoudige brandweringsspecificatie

Hilti firestop technical literature

Kijk rond in onze online technische bibliotheek voor uitgebreide beschrijvingen van onze Hilti brandwerende producten, technische handleidingen en goedkeuringsdocumenten.

Het is een snelle en eenvoudige manier om op één plaats ontwerpgegevens en specificaties te zoeken. U kunt ook tekeningen en tekst knippen en deze direct in uw eigen ontwerp plakken.

Hebt u meer informatie nodig? Neem gewoon contact op met uw lokale Hilti-team. We helpen u graag op locatie, per telefoon of online.

Volg al uw documenten omtrent brandwerendheid in een app

De Hilti CFS-DM documentatiemanager-app helpt u al uw documenten omtrent brandwerendheid op één plaats te organiseren.

  • Sla al uw documentatie voor een project op - specificaties, goedkeuringen, documenten voorbereidingsfase en meer.
  • Neem foto's van installaties, inspecties en sla ze allemaal samen op.
  • Creëer en print professionele rapporten in Excel of PDF-indeling zodat inspecties en updates eenvoudiger en sneller verlopen.
  • Werk op locatie aan uw documenten op uw telefoon of op uw computer op kantoor - meld u gewoon aan met een naam en wachtwoord.
  • Ontworpen voor grote of kleine bouwprojecten.

Raadpleeg een ingenieur