SafeSet Technologie

Veiligheid, betrouwbaarheid en productiviteit voor uw volgende project !

SafeSet

Het SafeSet-systeem is een volledig gehomologeerde plaatsingsmethode om de veiligheid van uw verankeringen te vergroten door de foutfactoren te beperken die verbonden zijn met de plaatsing, en te zorgen voor een grotere productiviteit Beperkte installatietijd, minder risico's op fouten, meer tijd om uw werf te voltooien.

Alle elementen van het SafeSet-systeem bezitten internationale homologaties en werken op geïntegreerde wijze samen.

De SafeSet-technologie is gehomologeerd voor alle verankeringssystemen door injectie van Hilti:

  • Voor achteraf geïnstalleerde wapeningverbindingen voor de mortels HIT-RE 500 V3, HIT-HY 200-A, HIT-HY 200-R, HIT-CT1.
  • Voor verankering voor de mortels HIT-RE 500 V3, HIT-HY 200-A, HIT-HY 200-R, HIT-CT1, HIT-HY 170 en de chemische capsules HVU2. 

Op die manier kan men de voor het belastingsvermogen nadelige fouten vermijden, zoals de onjuiste reiniging van de openingen tijdens de uitvoering.

Bevestigingssysteem - SafeSet-technologie

Booroplossing zonder reiniging

Reiniging van de boorgaten

Vermijd bijkomende stappen met onze holle borengaten

Het gebruik van chemische mortels voor chemische verankeringen is nog nooit zo eenvoudig, snel en veilig geweest als met de SafeSet-technologie, die het reinigingsproces overbodig maakt. Beperkte installatietijd, minder risico's op fouten, meer tijd om uw werf te voltooien.

De holle boren TE-CD en TE-YD maken het mogelijk om de opening tijdens het boren stofvrij te maken door het stof met de stofzuiger te verwijderen. Zo is de reiniging van de openingen achteraf volledig overbodig. Het voordeel is duidelijk: een plaatsingsstap minder voor schonere en "stofvrije" werven en kwaliteitsvolle verankeringen.

Met de SafeSet-oplossing en het gebruik van een holle boor TE-CD (SDS plus) / TE-YD (SDS Max) en een stofzuiger werkt u steeds op een veilige manier tijdens het voorschrijven of het plaatsen van wapeningen en verankeringselementen. De automatische reiniging wordt verwezenlijkt door de mortels van Hilti te combineren met de holle boren en een stofzuiger.

Please enter Alternative Text here (optional)

Verankeringsoplossing zonder reiniging

hoogperformante professionele mortel

Injecteer de mortel en plaats de ankerstang zonder reiniging

Sla de stap van de reiniging van de opening op een veilige en betrouwbare manier gewoon over. Maak het boorgat, injecteer de mortel HIT-HY 200 en plaats het anker HIT-Z.

De ankerstang HIT-Z met zijn kegelvormige helix doet dienst als chemisch anker met gecontroleerd moment, en is dus ongevoelig voor de reiniging van de opening in droog of vochtig beton.

In combinatie met de hoogperformante mortel HIT-HY 200 is het voordeel duidelijk: een plaatsingsstap minder voor een uiterst stevige en betrouwbare verankering.

Met de SafeSet-technologie en het gebruik van een ankerstang HIT-Z werkt u steeds op een veilige manier tijdens het voorschrijven en het plaatsen van chemische verankeringen.

Grotere betrouwbaarheid dankzij de ankerstang HIT-Z

tige verrou haute performance pour professionnels

Oplossing voor diamantboorwerkzaamheden

Win tijd en krijg een betere hechting

Verbeter de hechting van uw verankering dankzij ons ruwingsgereedschap

De diamantboortechniek maakt de wanden van de openingen glad, waardoor de mortels minder goed op de wanden hechten. Ons ruwingsgereedschap TE-YRT is ontworpen om de openingen geboord met een diamantboor ruwer te maken en zo te zorgen voor de noodzakelijke hechting tussen mortel en beton.

Het vergroot de opgenomen belasting van de mortels bij openingen geboord met de diamantboor op dezelfde manier als bij de boormethode met de hamerboor en beperkt de versterkingsfactor van de minimaal vereiste verankeringslengte.

In combinatie met de mortel HIT-RE 500 V3 en de mortels HIT-HY 200 zorgt het ruwingsgereedschap voor een tijdwinst bij de plaatsing tot 30%.Vergewis u met de controlemeter van de prestaties van uw ruwingsgereedschap, door de slijtage tijdens uw werven te controleren. 

Opening geboord met diamantboor en zonder TE-YRT

Opening geboord met diamantboor

Opening geboord met diamantboor met ruwingsgereedschap.

Opening geboord met diamantboor met gladde wanden

Opening geboord met diamantboor met gladde wanden.

Metro Hong Kong

Referentieprojecten : Metro Hong Kong

Door de verankering van wapeningen en de SafeSet-technologie heeft Hilti het vrijkomen van stof in een metrostation in Hongkong zoveel mogelijk kunnen beperken.

Meer informatie
Barres d'étendage, Hong Kong

Referentieprojecten : Wasrekken bevestigen, Hong Kong

Ontdek hoe ons verankeringssysteem met ankers en de SafeSet-technologie de bevestiging van wasrekken op hoge gebouwen in Hongkong mogelijk gemaakt hebben.

Meer informatie