Groot magazijn in Vicenza, Italië

Hilti’s modulaire MSQ installatiesysteem werd gebruikt voor een aardbevingsbestendig sprinklersysteem in een groot magazijn in Vicenza, Italië.

Hilti jobsite reference industrial warehouse Vicenza Italy

De uitdaging

Hilti jobsite reference industrial warehouse Vicenza Italy

Een industrieel magazijn diende sprinklers te installeren. Dit bracht verschillende uitdagingen met zich mee.

Het was zeer groot magazijn, met een oppervlakte van ruim 3.000 m2.

Het modulaire installatiesysteem moest aardbevingsbestendig zijn. Het basismateriaal was zeer dun, wat de bevestiging van het installatiesysteem moeilijk maakte. 

De oplossing van Hilti

Wij werkten tijdens het project nauw samen met de aannemer, Idrotermotre, en kozen voor ons Hilti MQS modulaire installatiesysteem. Dit is zeer flexibel, gemakkelijk te monteren en ontwikkeld om de effecten van aardbevingen te weerstaan.

Het modulaire installatiesysteem moest in krappe ruimtes passen en obstakels in de vorm van dakbalken ontwijken.

Dit betekende dat op locatie vele beslissingen moesten worden genomen over de aanleg van de leidingen en de bevestiging van de ondersteuning. Het technisch team van Hilti (sales engineer en technische afdeling) werkte van begin tot eind van de installatie samen met de aannemer.

Wij selecteerden alle benodigde modulaire installatiesystemen, voerden meerdere inspecties uit en gaven tijdens de installatie technisch advies en ondersteuning aan de aannemers.

Dit leidde tot een snelle, veilige en correcte installatie van het systeem.

Ook hebben wij gebruik gemaakt van een reeks ankers. Waaronder ons Hilti HST anker voor seismische belastingen, onze Hilti HUS 3 verankeringsschroef voor ondiep basismateriaal en ons Hilti chemisch anker HIT HY 270 voor holle ondergronden.

PRODUCTEN DIE VOOR DEZE OPLOSSING ZIJN GEBRUIKT

Gerelateerde Software

Vraag het aan een ingenieur