Referentieprojecten

Hilti's innovatieve installatietechnologieën worden wereldwijd gebruikt bij grote bouwprojecten, van metrostations tot aardbevingsbestendigheid in Italië.

Wij bij Hilti ondersteunen wereldwijd de meest indrukwekkende bouwprojecten.

Hier volgen slechts een paar voorbeelden van hoe onze modulaire installatiesystemen het verschil maakten.

Hilti RENOVATIE VAN DE TABAKALERA - SAN SEBASTIÁN SPANJE

RENOVATIE VAN DE TABAKALERA - SAN SEBASTIÁN SPANJE

Tabakalera is een voormalige tabaksfabriek, die getransformeerd werd tot een nieuw Centrum voor Hedendaagse Cultuur. Dit ter gelegenheid van het uitroepen van San Sebastián tot Europese Culturele Hoofdstad 2016. Het is een enorm gebouw, en wij hebben 14.000 meter van onze Hilti MQ installatierails verstrekt om de binnenkant van het gebouw te renoveren.

Meer informatie
Hilti referentie bouw metrolijn Barcelona

DE BOUW VAN EEN NIEUWE METROLIJN - BARCELONA SPANJE

Barcelona's nieuwe metrolijn 9 verbindt het noorden met het zuiden van de stad. Ontdek hoe wij, met behulp van ons Hilti MQ installatiesysteem, hebben geholpen bij de bouw van twee verhoogde vloeren voor de technische meldkamers.

Meer informatie
Hilti referentie vicenza Italie

BESCHERMING TEGEN AARDBEVINGEN - VICENZA ITALIË

Een enorm industrieel magazijn, met een oppervlakte van ruim 3.000 m2. Alle sprinklers moesten worden vervangen en tegelijkertijd moest het aardbevingsbestendig worden gemaakt. Ons Hilti MQS Systeem bood de oplossing, doordat het seismisch bestendig en eenvoudig en flexibel te installeren is.

Meer informatie